Skivakanties

Keuze uit maar liefst 17.930 Wintersportvakanties

Header
<

Singlereizen naar de sneeuw

Als de zomer in Nederland voorbij is denken velen alweer aan wintersport. Een actieve vakantie in de sneeuw, voor sommigen is dit ieder jaar een vast ritueel. Snowboarden en skiën zijn hierbij het meest populair

Ben jij ook het type wat graag op wintersport gaat, maar is er niemand waarmee je op vakantie kunt? Er zijn gelukkig verschillende organisaties die single reizen naar de sneeuw organiseren, op deze manier kun je met een groepje singles toch genieten van een vakantie in de sneeuw.

Wintersport met een groep singles

Een single groepsreis kan de perfecte uitkomst zijn om niet alleen op vakantie te hoeven gaan. Je kunt op deze manier nieuwe mensen leren kennen en je staat nergens alleen voor. Het voordeel van een georganiseerde groepsreis is dat je zelf niets hoeft te doen aan voorbereiding. Alles wordt geregeld, je hoeft alleen maar je koffer te pakken op tijd op de afgesproken verzamelplaats te zijn.

Het lijkt misschien erg spannend om met een groep singles op wintersport te gaan, maar de kans is groot dat het voor iedereen spannend is. Vrijwel iedereen komt alleen naar de verzamelplaats dus je bent niet de enige. Zorg vooral dat je lekker jezelf bent en kunt genieten van de reis. Je bent er overigens voor jezelf! Bij veel reisorganisaties wordt er naar leeftijd gekeken, zodat je met leeftijdgenoten (min of meer dan) in een groep komt. Soms speelt ook opleidingsniveau een rol bij het verdelen van groepen bij single reizen. Op bradly.nl lees je meer over wintersport voor singles.

Reizen met Single Snow

SingleSnow biedt wintersportreizen aan voor singles vanaf 30 jaar en ouder. Je maakt meteen kennis met je reisgenoten bij de opstapplaats, waarna de vakantie direct kan beginnen. Tijdens de reis kun je elkaar al wat beter leren kennen waardoor je een indruk krijgt van je reisgenoten. Het ijs is dus al gebroken voor je op plaats van bestemming bent en voor je het weet sta je met z’n allen in de sneeuw.

Twee weken voor de vakantie ontvang je een deelnemerslijst zodat je weet wie er met je meegaan. Mocht je eerder willen weten met wie je op reis gaat kun je SingeSnow altijd telefonisch bereiken.

De groepen zijn gelijk verdeeld in mannen en vrouwen en reisbegeleiding is altijd Nederlands. Er worden verschillende groepsactiviteiten georganiseerd tijdens de vakantie om elkaar beter te leren kennen en om de sfeer in de groep optimaal te houden. Lees meer over SingleSnow wintersportvakanties op wintersport-reizen.nl

Waar wil jij naartoe?

SingleSnow biedt wintersportvakanties aan naar verschillende landen, namelijk naar: Oostenrijk, Frankrijk, Zweden, Canada en Japan. Er is een ruime keuze dus altijd wel een vakantie die bij jou past! Dus, waar gaat jouw reis naartoe?