Skivakanties

Keuze uit maar liefst 17.930 Wintersportvakanties

Header
<

Vertrekken naar je winstersportvakantie vanaf Charleroi

Velen bereiken hun wintersportvakantie met de auto maar ook vliegen is zeker een te overwegen optie. Bij de vliegvelden is er een apart loket waar u gemakkelijk uw attributen in kunt checken. Dit is het zelfde loket als waar men grote instrumenten incheckt. Het voordeel van vliegen is dat u binnen 1:45 uur de populaire bestemmingen in Oostenrijk bereikt. U bent in ieder geval vrij van alle files die regelmatig ontstaan naar de bekende skiplekken. Echter, zit u dan nog steeds met de vraag hoe u bij het vliegveld terecht komt. De trein is niet echt flexibel en onhandig met de koffers, taxi te duur en parkeren? Is dat wel betrouwbaar? Wij kregen als tip Vliegen en Parkeren door en hebben hier veel informatie vandaan weten te halen!

Parkeren bij het vliegveld

Vanuit diverse plaatsen is het mogelijk om naar Oostenrijk te vliegen maar voor de prijs kunt u het beste vanaf Charleroi Airport vliegen. Via Vliegen en Parkeren hebben we gekeken wat het kosten om te parkeren maar ook hier hebben de kosten ons positief verrast! 8 dagen parkeren vliegveld Charleroi kost slechts € 54! Je hebt hierbij diverse mogelijkheden om bij het vliegveld te geraken zoals shuttle parkeren of valet parking. Shuttle parkeren kennen we allemaal wel, hierbij wordt u met een bus naar het vliegveld gebracht en opgehaald. Bij Valet parking werkt dat net iets anders. U rijdt zelf naar de vertrekhal toe en neemt 20 minuten voordat u aankomt contact op met de parking. Vervolgens zal er een chauffeur op u wachten die uw auto voor u parkeert en bij terugkomst weer voor u klaar staat!

Parkeren op het vliegveld zelf

De goedkoopste locaties van de vliegvelden zelf zijn de P3 locaties. Echter, liggen deze op een afstand die overbrugt moet worden met een shuttlebus. Evenals de omliggende parkings hebben zij dus ook te maken met en reistijd van enkele minuten. Het verschil in prijs is ongeveer €20 op 8 dagen parkeren. Bekijk hier de prijzen van vliegveld Charleroi.