Skivakanties

Keuze uit maar liefst 17.930 Wintersportvakanties

Header
<

Wintersport naar Canada

Wintersport op een unieke manier? Dan is het tijd om af te reizen naar Canada. Dit verre land is enkel en alleen met het vliegtuig te bereiken en is een wat duurdere bestemming. Maar het is de moeite zeker waard, aangezien het een onvergetelijke belevenis zal gaan worden. Canada kent sneeuwzekerheid en de omgeving is al indrukwekkend op zichzelf. Boek een wintersport vakantie naar de bekende 'Rocky Mountains' en maak gebruik van de vele kilometers aan skipistes.

Wintersportgebieden in Canada

Canada beschikt over meerdere grote skigebieden, waaronder Banff Mount, Whistler Blackcomb en natuurlijk Lake Louise Ski Resort. Met name het skigebied Banff is een echte aanrader, aangezien dit skigebied zich te midden van een geweldige natuurpark bevindt. Kies je dit jaar toch voor een skivakantie in Whistler? Ook dan heb je een top keuze gemaakt, aangezien dit immens grote skigebied zeer gemakkelijk te bereiken is. Vanaf de grote Canadese stad Vancouver is het slechts twee uur reiden naar Whistler.

Sneeuwzekerheid in Canada

Canada is beslist een geweldig wintersportland, mede vanwege de goede sneeuw. De skigebieden in Canada kennen een gemiddelde hoogte van om en nabij de 2500 meter. Elk jaar valt er ongeveer vijf kilometer sneeuw in deze wintersportgebieden. Het wintersportseizoen start in november en duurt tot eind mei.

Geweldige ervaring

Canada ligt niet om de hoek en is wat duurder dan de Europese wintersportbestemmingen. Maar dat wordt allemaal goedgemaakt door de geweldige faciliteiten, de gezellige aprés-ski en luxe accommodaties. Daarnaast is de omgeving zeer indrukwekkend. Een wintersportvakantie naar Canada zal een onvergetelijke en plezierige ervaring gaan worden.